Sunday, September 11, 2011

Subliminal Message? Fitnah?

Shocked. Look what I found on the grenade at Drama Keizoku 2: SPEC, episode 9, minute 25:25. Islam is written there. Though it is just appear for 1 second or less (I rewind-stop it so many times to get this picture). Haven't watch til the end, thou. Maybe there's an explanation? Or just wanna put subliminal message that Islam equal bomb? I'll tell you more if there are explanation later on final episode. If not? The joke is not funny.

5 comments:

kazukazu89 said...

Ironic, when the country that you love the most bumping with this kind of thing.
But I can say, that there is no political purpose over this phenomenon. Maybe just simply the staffs who made this dorama have lack of knowledge or because image of islam equals terrorist that has been pushed since forever by western country is VERY strong.
No, i think it's not political issues if it comes from japan/korea. Most likely if it comes from US.. ^^

Nien said...

iya sih. tapi tetep kaya kaget dan sedih gitu ga sih karena ternyata disono mereka masih kena pengaruh stereotip media gituh. Bahhh kapan dong ada figuran pake jilbab bisa nongol pelukan ama sho? :3

nyanya - mightybangs said...

jujur gue cukup shock. kalo menurut gue sih lebih karena kru nya mungkin kurang kritis. menurut mereka terrorist ya equals islam, sesuai sama apa yang media barat katakan aja.

ckckck. kasian ya, masa kalah sama bart simpson yang asik2 aja punya temen muslim.

btw nien, postingan lo pas banget tanggal 9/11. what a click.

Tyka Ndutyke said...

Kayaknya kapan hari aku di-BBM sempet dikasih link ke artikel ttg subliminal message sama muridku. Tp blm sempet aku baca sampe abis.....

Stereotip dunia luar ttg Islam, ya begitu itu. Islam = teroris. Padahal kita mestinya tau lah yg teroris itu sebenarnya siapa, negara mana to be exact...... :(


NDUTYKE.com

Nien said...

@nyanya bener kan... cucok banget tanggal postingnya. There there sana lo kawinin matsuken jadi istri kedua dan ajarkan kalao islam itu cinta damai

@mba tyka: iya kaan.. sedih deh tau kalo orang masih banyak yang belom tau islam itu sebenernya kaya gimana. D'oh

 
design by suckmylolly.com